'

Nov 30
DE WOLDEN - Een duurzaam leven ziet er voor iedereen anders uit. De een doet het voor de (klein)kinderen, de ander voor de portemonnee. Maar hoe begin je? Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Het magazine De Wolden, samen op weg naar een duurzame toekomst is met veel enthousiasme gemaakt door, voor en met inwoners en ondernemers van De Wolden.

Duurzaamheid: hoe begin je daar nu mee en hoe zet je nou een eerste stap? Het maakt natuurlijk niet uit waar u begint met verduurzamen, elke stap is er eentje in de goede richting. Door simpele aanpassingen in uw huis kunt u de water-, gas-, en elektriciteitsrekening al gauw naar beneden krijgen. En daardoor een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. We willen u er graag bij helpen en daarom is dit magazine gemaakt, met hierin nuttige tips om te besparen, mogelijkheden om u financieel te ondersteunen als dat nodig mocht zijn. En natuurlijk informatie over de energietransitie.

Hopelijk kunnen wij u inspireren om een eerste stap te zetten! Uiteindelijk gaat het erom hoe minder energie we verbruiken, des te minder energie we duurzaam hoeven op te wekken. Als u minder energie verbruikt, dan is dat beter voor onze toekomst en uw eigen portemonnee.

Magazine ‘Samen op weg naar duurzaam De Wolden’ (pdf - 11,2 MB)

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA