'

Dec 28
DE WIJK - Het afgelopen jaar is voor iedereen anders verlopen, dan tevoren was verwacht. Ook voor MC de Antrappers uit De Wijk viel het 40 jarige jubileum grotendeels in het water. Nagenoeg alle activiteiten werden vanwege het coronavirus afgelast. Om het 'Snert-jaar' toepasselijk af te sluiten geeft de Motorclub op oudejaarsdag donderdag 31 december van 11.00 tot 14.00 uur snert en Unox mutsen weg bij supermarkt Coop Dunnink. Aangezien de komende Nieuwjaarsduik op 1 januari ook is afgelast. Alles gebeurd uiteraard Coronaproof.

De Nieuwjaarsduik met de bekende Unox mutsen gaat niet door.
Daarnaast is er in samenwerking met Coop Dunnink een speciale Lockdown combi aanbieding om de jaarwisseling goed door te komen. De aanbieding bestaat uit: Een oliefles WD40 en een oliefles Nozem-oil, met een oliespuitstuk voor maar 25 euro. Deze actie is op donderdag 31 december en zaterdag 2 januari.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA