'

Dec 30
RUINEN - In opdracht van de Rendo en Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD) gaat BAM Infra Energie & Water Noord-Oost bv van maandag 4 januari tot en met vrijdag 29 januari de gasleiding en de waterleiding in de Smeestraat in Ruinen vervangen.
Het werk wordt in twee fasen uitgevoerd:
1.Tussen De Heurinks en Stofakkers, van 4 t/m 8 januari.
2.Tussen Stofakkers en Brink, van 11 t/m 29 januari.

Om de werkzaamheden zo goed en veilig mogelijk uit te kunnen voeren, is de Smeestraat tijdens fase 1 gestremd tussen De Heurinks en Brink voor het doorgaande verkeer. Tijdens fase 2 is de Smeestraat gestremd tussen de Stofakkers en de Brink.

Omleidingsroutes voor het doorgaande verkeer worden tijdens de aangegeven uitvoeringsperioden aangegeven door borden.

Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via deze site worden wijzigingen aangegeven.

Meer informatie kunt u krijgen bij Gerko Lommers van BAM Infra Energie & Water Noord-Oost bv, te bereiken via telefoonnummer 088-7123751 en/of 06-51445379.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA