'

Dec 31
DE WIJK - Het 40 jarige jubileum van de Antrappers is iets anders verlopen dan tevoren was verwacht. Veel geplande activiteiten moesten vanwege de corona worden afgelast. Desondanks heeft de motorclub getracht er iets van te maken.

Foto's: BS/weblog-dewolden.nl
Met een duik in de Reest, op 1 januari werd het jaar fris gestart. De opbrengst van deze Nieuwjaarsduik, tweeduizend euro ging naar de Bijenclub in De Wijk en naar OBS De Iekmulder in IJhorst. In maart werden er bloemen en gebak bezorgd bij zorgcentrum Dunninghe. Om het personeel en bewoners een hart onder de riem te steken.

Op 8 september werd er een korte toerrit verreden door de regio. Hier deden vijftig leden aan mee. En voor alle leden was er een zgn. Buff Kol als presentje. Ook bracht de motorclub begin december het jubileumdrankje WD40 in een speciale olieflacon op de markt.

Om het 'snert-jaar' toch goed gemutst af te sluiten, stonden de leden op Oudejaarsdag bij de Coop, om gratis snert en ijsmutsen uit te delen. Om tevens de jubileumaanbieding, bestaande uit een fles jubeleulie en een fles nozem oil + oliepomp te verkopen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA