'

Jan 6
DE WIJK - Heb je zin in een leuke uitdaging? Doe dan samen met een sportmaatje mee aan de Bike-Run Challenge van Atlas Sport. Het doel van deze challenge is om als duo zo snel mogelijk tien kilometer af te leggen met één fiets. Terwijl de ene fietst, loopt de ander.

Archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl
Je mag wel onbeperkt wisselen (maar dat hoeft niet). Je kunt een mountainbike of gewone fiets gebruiken. De route staat met pijlen aangegeven, en onderweg zijn twee stempelposten waar je langs moet komen om de challenge te voltooien.

Je kan een duo vormen met je partner, een familielid of vriend(in). Deze activiteit is gratis voor leden van Atlas Sport. Natuurlijk kunnen ook niet-leden meedoen; de kosten zijn dan twee euro per persoon (pin of contant).

Aanmelden
Zaterdag 16 januari is de start tussen 10:00 en 11:30 bij Atlas Sport in De Wijk. Je krijgt een starttijd toegestuurd. Aanmelden kan via www.atlassport.nl/bikerun.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA