'

Jan 13
REGIO – Ben je op zoek naar een geschikte mbo-opleiding? Drenthe College helpt jou kiezen! In de week van 25 t/m 29 januari is het bij de school voor middelbaar beroepsonderwijs mogelijk om online in gesprek te gaan met een docent. Ook studentadviseurs helpen jou graag met een beroepskeuzetest of specifieke zorgvraag. Geïnteresseerden kunnen zich tot woensdag 20 januari aanmelden via drenthecollege.nl/openhuis.
Vanwege de coronamaatregelen gaat het fysieke Open Huis in januari helaas niet door. Ter vervanging is gekozen voor individuele gesprekken van ongeveer 20 minuten online. De individuele gesprekken zijn speciaal bedoeld voor vierdejaars leerlingen van de middelbare school, mbo-studenten die willen doorstromen en geïnteresseerden in volwassenonderwijs. De docent of studentadviseur neemt na aanmelding contact op om een online afspraak te maken.

Nieuwe horeca-opleiding
Nieuw is de opleiding Leidinggevende Keuken, niveau 4. Vanaf september 2021 gaat deze opleiding op de locatie in Emmen van start. Dit is een horeca-opleiding voor studenten met een passie voor het koksvak en leidinggeven.

Bij de opleiding Verzorgende-IG is het mogelijk om alleen deze opleiding te volgen, maar ook om deze te combineren met de opleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen of Begeleider Gehandicaptenzorg. Dat betekent twee diploma’s in drie jaar.

Meer informatie
Op drentcollege.nl/studiekeuze is een webpagina ingericht om geïnteresseerden te helpen bij hun studiekeuze. Belangstellenden kunnen in gesprek gaan met studenten, ervaringsverhalen lezen of video’s van onder andere de DC-locaties in Assen, Emmen en Meppel bekijken. Voor vragen of meer informatie kan op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur contact op worden genomen met het Infoteam via info@drenthecollege.nl, 0800-8812345 (gratis), WhatsApp: 06 30229732 of via de live-chat op drenthecollege.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA