'

Feb 20
DRENTHE - Het programma Ik Ben Drents Ondernemer draagt al jaren met verschillende partners bij aan het behoud en de groei van de werkgelegenheid, adviseert ondernemers bijvoorbeeld in tijden van corona en zorgt voor economische versterking in de regio (en daarbuiten).


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl
Sinds 8 februari zijn alle 12 Drentse gemeenten, de gemeente Hardenberg, NHL Stenden Hogeschool, HanzeHogeschool Groningen, Drenthe College, Alfa-college en VNO-NCW/ MKB Noord aan het programma officieel partner. Dankzij deze bredere samenwerking, worden ondernemers in Drenthe nog beter ondersteund.

Huidige vraagstukken zijn de basis voor de inzet van het programma Ik Ben Drents Ondernemer. Door de toevoeging van de verschillende partijen, wordt er (nog) meer ingezet op onderwerpen als digitalisering, impact ondernemen en de overgang van de huidige naar de groene economie. Een andere wijziging is één gezamenlijk loket waar de ondernemer terecht kan. Ook wordt er breder samengewerkt waardoor de activiteiten, kennis en advisering voor de ondernemer gebundeld en effectiever zijn.

Neem eens een kijkje op de website Ik Ben Drents Ondernemer.

Het loket is bereikbaar via info@ikbendrentsondernemer.nl of 0592 365 515.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA