'

Feb 22
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden heeft een reactie gegeven op de GGD kaderbrief 2022. In die brief beschrijft de GGD op hoofdlijnen allerlei ontwikkelingen die van belang zijn voor het opstellen van de begroting van volgend jaar.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Het college laat de GGD weten zich zorgen te maken over de dienstverlening van Veilig Thuis Drenthe (VTD), het advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Die voldoet niet aan de normen. Hetzelfde geldt voor het doorzetten van zaken naar de juiste instanties, aldus het college.

Wel is het college tevreden over de wijze waarop de GGD de coronacrisis heeft

aangevlogen, over de uitvoering van de jeugdgezondheidszorg en de eerste adviezen over de aankomende omgevingswet, waarbij de GGD adviseert over gezondheid in samenhang met ruimtelijke vraagstukken.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA