'

Mrt 14
DE WIJK - De Valentijnstaart actie voor getroffen ondernemers in De Wijk is een groot succes geworden. Er zijn bijna zeshonderd taarten verkocht, en er waren ook diverse giften en donaties. Ondernemers in de horeca en evenementenbranche hebben het al vanaf het begin van de corona zwaar. Ook voor kappers, schoonheidsspecialisten en ondernemers in andere contactberoepen is er weinig perspectief.

V.l.n.r.. Benny Spin (dewijk.info), Arend Klomp (Antrappers) en Bart Tijink (BCW)
Daarom is er een actie op touw gezet om de bedrijven in De Wijk, die getroffen worden door de lockdown een hart onder de riem te steken.

De actie is op touw gezet door Arend Klomp en Benny Spin en wordt ondersteund door MC Antrappers en Businessclub Wacker. Met de verkoop van taarten van bakkerij Nijstad en bakkerij Dunnink is een mooi bedrag opgehaald. Dit is afgelopen weekend verdeeld onder ruim dertig bedrijven werkzaam in horeca, Retail en contactberoepen. En dit werd bijzonder gewaardeerd.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA