'

Mei 2
DE WOLDEN - Welzijn De Wolden is op zoek naar jonge, enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van het Sport- en Cultuurkamp dat van 10 t/m 13 augustus plaatsvindt in De Wolden. Jongeren die het leuk lijkt om kinderen te begeleiden bij de activiteiten kunnen zich nu aanmelden.Ook mensen die willen helpen bij de catering zijn welkom om te reageren. Het gaat om hulp bij het klaarzetten van het ontbijt, lunch en diner. De organisatie is blij met vrijwilligers die de hele week komen helpen, maar een aantal dagen van de week kan ook. Om aan te melden mail naar yvonnehooijer@welzijndewolden.nl. Na aanmelding volgt een uitnodiging om kennis te maken.

Jaarlijks zomerkamp
Het kamp voor kinderen in de basisschoolleeftijd wordt elke zomer georganiseerd door de gemeente Hoogeveen en De Wolden. De week is speciaal voor kinderen die om diverse redenen niet op vakantie kunnen. Bijvoorbeeld vanwege financiën, ziekte van familieleden of andere omstandigheden. Sportfunctionarissen en jongerenwerkers werken samen met een team van zo’n tien vrijwilligers. Het is elk jaar een gezellige week waar ook de vrijwilligers naar uitkijken. Naast onvergetelijke ervaringen heeft het al veel nieuwe vriendschappen opgeleverd.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA