'

Apr 2
OOSTEINDE - De speeltuin-, buurt-, en belangenvereniging van Oosteinde samen met de Vrouwen van Nu en de or/mr leden van OBS de Wezeboom, hebben de inwoners van Oosteinde verrast met een Paas-geschenk. Vrijdag 2 of zaterdag 3 april krijgen alle inwoners de attentie in de bus.


Alle besturen en vrijwilligers willen de inwoners van Oosteinde bedanken voor hun bijdrage in het verzamelen van en het iedere keer weer komen brengen van oud ijzer en oude elektra materialen naar de verzamelplaats. Het is goed voor het milieu en het levert de verenigingen wat op. Door de verkoop van het oud ijzer en het inzamelen van elektra kunnen we veel doen aan het recyclen van de afgedankte spullen. Met deze actie is het ieder jaar weer mogelijk om de verenigingen in Oosteinde met initiatieven te helpen en financieel te ondersteunen bij de aankoop van noodzakelijke spullen.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA