'

Apr 3
Walking korfball opgestart vanuit KIA

KOEKANGE - Het sportakkoord dat gesloten is met verenigingen en sportaanbieders in Koekange vindt navolging. Zo start Pitch en Putt weer met hun workshops op de basisscholen en ook zijn vanuit enkele aangesloten sportverenigingen een aantal initiatieven gestart.

Korfbalvereniging KIA pakte de handschoen op en bestuurslid Trea ten Kate is één van de voortrekkers om het walking korfbal van de grond te krijgen. Trea hierover: “Vanaf het begin ben ik betrokken bij het sportakkoord namens korfbalvereniging KIA. Ik vind het belangrijk dat elke inwoner van Koekange, van jong tot oud, de mogelijkheid moet hebben om te sporten. Zeker nu Covid-19 heerst is gezondheid en vitaliteit belangrijker dan ooit.
Dit bereik je mede door in beweging te blijven”.

Binnen het sportakkoord is Trea actief met het opzetten van walking korfball. “Gezien het enthousiasme waarmee walking football wordt gespeeld bij Vitesse ’63 denk ik zeker dat er ook animo is bij 55 plussers voor walking korfball”, aldus Trea. Walking korfball speel je 4 tegen 4 zonder hard te lopen. Schieten mag altijd zonder te springen. Deze aangepaste spelvorm is uitermate geschikt voor senioren die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen.Voor meer informatie over Walking korfball kan contact worden opgenomen met Trea ten Kate..
Vanuit het sportakkoord is er geld beschikbaar voor initiatieven op sportgebied. Heeft u een leuk idee, wilt u iets organiseren op sportief gebied of voor uw sportvereniging dien dan een aanvraag in!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA