'

Apr 2
RUINERWOLD - Het is nu al een jaar dat we in het Coronatijdperk leven. Het begint “normaal” te geraken. Maar toch moeten we optimistisch blijven, het aantal vaccinaties neemt toe en daarmee neemt het aantal “zware” gevallen van Covid-19 af.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Het is nog even doorbijten en volhouden. Dus we hebben een stip aan de horizon (ergens in augustus/september hoop ik) dat we weer terug kunnen naar het echte normaal.

Dit wekeinde vieren we Pasen. Pasen, het feest waarop de opstanding van Christus gevierd wordt. Het feest waarop herdacht wordt dat een leeg graf werd aangetroffen. Een dag om ons eraan te herinneren dat niet het duister en niet de dood op aarde de overhand heeft, maar licht en leven!

Wij wensen iedereen een gezegend Paasdagen toe. Onze kerkdiensten zijn te volgen of via live-stream, of in klein gezelschap in de kerk. Wij proberen met elkaar verbonden te blijven.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA