'

Apr 5
DE WIJK - Zaterdag werd Popko Schuitema, eigenaar van RS-Kaas, De Olde Baank en Mulino als sponsor van Motorclub de Antrappers verrast met een oliecan Jubeleulie, WD40 (Wieker Druppie 40).

Dit is een jubileumdrankje dat elke vijf jaar in een andere ludieke verpakking wordt uitgebracht. In het huidige jubileumjaar zijn er al ruim driehonderd van verkocht.

Het jubileumjaar van MC De Antrappers is op 14 april ten einde. Reden om de alle sponsoren op de valreep nog even te trakteren. Mulino is een van de vaste sponsoren. De club is blij met deze sponsoren en trots op hen, dat zij in deze pandemie als sponsor zijn aangebleven en dat hopelijk voor de komende vijf jaar blijven. Schuitema had nog een nieuwtje, en dat is dat hij met de kaaswagen naast de zaterdagmorgen in De Wijk nu ook op de vrijdagmorgen op de markt in Koekange zijn producten gaat verkopen. De WD 40 is overigens nog steeds te koop bij de slijterij van Coop Dunnink.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA