'

Apr 5
Met enige regelmaat publiceert Weblog de Wolden hier herinneringen en gebeurtenissen uit het verleden die tot de verbeelding blijven spreken. Opmerkelijke, grappige, ontroerende en bijzondere foto’s en verhalen die in de vergetelheid zijn geraakt, maar het verdienen om nog eens weer onder de aandacht te worden gebracht. Onder de titel: Uit de doos. Dit keer: Echten viert Stimmungsparty op grootse wijze. Eerder gepubliceerd op 11-04-2011.ECHTEN - De inwoners van Echten vierden afgelopen zondag hun eigen feestje. De eerste Wolder Stimmungsparty werd een groot succes.

Op het weiland de Bongerd kwamen enkele honderden feestgangers naar de grote feesttent om hier zgn. oktoberfest in april vieren. De dag begon met een optreden van blaaskapel de Tiroler Lindelanders. Daarna volgen er optredens van Junior Power Buam, Viva La Vida en de bekende band Die Powerhosen. Tussendoor was er een Dirndl verkiezing en een houthakkers act. Dit alles compleet met biertafels, bierpullen en stamppot met worst.

Het evenement werd gepresenteerd door Heinrich Smit, beter bekend als de kleinste kruidenier van Nederland. Burgemeester Snijders kwam persoonlijk langs om het eerste vat aan te slaan. De feestcommissie bewees hiermee dat wat in Duitsland allang een gewoonte is, in Echten ook kon. Het werd een groot feest zonder wanklank voor jong en oud.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA