'

Apr 6
REGIO – Ben je op zoek naar een mbo-opleiding? Kom dan op 13, 14 of 15 april tussen 16.00 en 20.00 uur naar het Open Huis van Drenthe College.

Bezoek op afspraak één van onze locaties in Assen, Emmen of Meppel en laat je informeren door onze docenten en studenten. Zij kunnen jou alles vertellen over de school en de opleidingsrichting die jou leuk lijkt. Aanmelden is verplicht en mogelijk via drenthecollege.nl/openhuis.

Sfeerproeven, zien hoe jouw toekomstige school er uitziet, is ontzettend belangrijk bij het kiezen van een vervolgopleiding. Daarom kiest Drenthe College, in afstemming met de gemeenten, ervoor om naast online voorlichtingsvormen studiekiezers in april ook de mogelijkheid te bieden om op de schoollocaties langs te komen.

Coronaproof Open Huis
Om de veiligheid te kunnen waarborgen wordt het Open Huis coronaproof ingericht en zijn de RIVM-maatregelen van kracht. Dit betekent dat studiekiezers zich van te voren aanmelden voor een bezoekmoment van een uur en maximaal één ouder/verzorger meenemen. Een voorlichting bestaat uit maximaal twaalf belangstellenden. Vanzelfsprekend zijn mondkapjes binnen de schoolgebouwen verplicht en is er anderhalve meter afstand. Ook worden bij binnenkomst handen ontsmet, een gezondheidscheck gedaan en een ingevulde gezondheidsverklaring ingeleverd. Er zijn looproutes door de gebouwen en de lokalen en contactpunten worden ontsmet.

Veiligheidsmaatregelen getoetst en goedgekeurd
In november en december vorig jaar heeft Drenthe College op dezelfde wijze Open Huis gehouden. Lokale toezichthouders hebben destijds de veiligheidsmaatregelen getoetst en goedgekeurd. Overigens: mochten de coronamaatregelen aangescherpt worden dan zal vanzelfsprekend het Open Huis geen doorgang vinden en wordt naar een alternatief contactmoment gekeken.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA