'

Apr 7
STAPHORST - Jan ten Kate uit Koekangerveld, nu nog wethouder in Hardenberg, is voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Staphorst. Hij voldoet volgens de vertrouwenscommissie van alle dertien sollicitanten het meest aan de wensen.

Staphorst zoekt een burgemeester die daadkrachtig is, maar ook stressbestendig, benaderbaar en verbindend. Die denkt de gemeenteraad te hebben gevonden in Ten Kate, zei voorzitter Erik Hattem (SGP) van de vertrouwenscommissie. Daarom besloot de gemeenteraad dinsdagavond in een besloten vergadering om de 56-jarige inwoner van Koekange aan te bevelen bij Kajsa Ollongren, de demissionair minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties. Zij moet hem officieel benoemen. De installatie is gepland op 28 mei.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA