'

Apr 7
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden heeft de huur van amateursportverenigingen in het vierde kwartaal van vorig jaar kwijtgescholden.


Er wordt wel onderscheid gemaakt tussen accommodaties die per uur of dagdeel worden gehuurd (sporthallen en gymzalen) en accommodaties waarbij de huur niet afhankelijk is van de mate waarin de accommodatie wordt gebruikt (sportvelden, ponyterrein en de ijsbaan). In het geval van de binnensport is de kwijtschelding volledig en bij de buitensportaccommodaties 45 procent.

Voorwaarde is wel dat de gemeente het geld terugkrijgt via de rijksregeling Tegemoetkoming Verhuurders Sportaccommodaties COVID-19. Voor de rijksregeling is landelijk 30 miljoen beschikbaar. Als gemeenten meer aanvragen dan dit bedrag, dan wordt het geld naar verhouding verdeeld.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA