'

Mei 1
DE WIJK - De berichten zijn positief. De terrassen zijn weer open. Het café binnenkort? Tot die tijd blijf café de Wiekslag door gaan met afhaal menu's.
In het weekend van 1 en 2 mei een oude bekende in de special. Varkenshaas met champignon of pepersaus met patatjes en groente.

In het weekend van 8 en 9 mei een Wiekslag smul menu. Een proeverijtje van verschillende gerechten van de kaart. Verschillende soorten vlees, salades en bijgerechten. Dus laat je verrassen, dan kan je thuis lekker smikkelen en smullen. Uiteraard vergeten we het toetje niet.

Bel en bestel de weekendspecial of iets anders van het vaste afhaalmenu. Bestellen kan via 06 302 161 00 voor afhalen op zaterdag en zondag tussen 16.00 en 20.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA