'

Apr 29
DE WIJK - Als astma patiënt, vrouw van een hooikoorts patiënt en als moeder van kinderen met voedselallergieën, is Margriet Logtenberg uit De Wijk altijd op zoek geweest naar manieren om zichzelf en anderen te helpen. Het beste antwoord vond ze uiteindelijk in de Bioresonantie therapie. Dit is een therapie die gebruik maakt van frequenties om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Deze alternatieve geneeswijze is erg populair en algeheel erkend in Duitsland en wordt daar veel gebruikt naast de reguliere geneeskunde. Margriet: ‘Desondanks zijn we als gezin redelijk sceptisch naar een eerste afspraak bij een praktijk in Nederland gegaan. Tot onze verbazing ‘misten’ we het daaropvolgende pollenseizoen veel ‘geproest, gesnotter en rode ogen’. Dit was het voor ons!

Praktijk aan huis Vanuit deze ervaring is Margriet zelf de verplichte opleiding gaan volgen en heeft nu haar eigen praktijk aan huis in De Wijk. En daar wil ze anderen ook graag van dienst zijn om hooikoorts- en andere allergieklachten te verhelpen en/of te verminderen.
Margriet: ‘Alles is energie en trilling. Dit is gewoon wetenschappelijk inzicht. Dat betekent dat elk orgaan, elke bacterie, elk deeltje van het lichaam een specifieke trilfunctie heeft. Bij ziekte en/of klachten is de trillingsfrequentie verstoord. Cellen kunnen niet goed meer functioneren, en dus ontstaat er een disbalans. Met het bio resonantie apparaat kunnen de verstoorde trillings frequenties worden opgespoord. Na het testen volgt de behandeling, door frequenties naar het lichaam te sturen. Zodat het lichaam weer in een optimale trilling gaat.

Hooikoortsklachten en allergieën
Margriet behandeld vooral mensen met hooikoortsklachten en allergieën. Mooi voorbeeld is de mevrouw met histamine klachten. ‘Ze kon door haar voedselallergie bijna niets meer eten. Bij histamine denkt het lichaam dat er een gevaarlijke stof binnendringt. Het immuunsysteem gaat vervolgens aan de slag en produceert een antistof. Na behandeling vertelde de mevrouw met tranen in haar ogen dat ze boemboe, een Aziatisch gekruid gerecht had kunnen eten. Hoe mooi is dat’. Meer informatie: Telefoon 06-11959298 of www.dejuistefrequentie.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA