'

Apr 29
DRENTHE - Het plafondbedrag voor de subsidieregeling ‘Energiezuinig en duurzaam warm buiten zitten horeca Drenthe’ wordt verhoogd met € 200.000, - vanwege de grote belangstelling voor de regeling.

Horecaondernemers kunnen ook gratis dekens aanvragen
Het huidige subsidieplafond was al op de eerste dag van openstelling bereikt. Met de verhoging van het plafondbedrag is er in totaal € 400.000,- beschikbaar voor het verduurzamen en verlengen van het terrasseizoen.

De subsidieregeling wordt vanaf vandaag opnieuw opengesteld voor aanvragen. Deze aanvragen kunnen ingediend worden via SNN. De subsidieaanvragen die al zijn ingediend worden de komende weken afgehandeld door SNN.

Met de regeling ‘Energiezuinig en duurzaam warm buiten zitten horeca Drenthe’ wil de provincie horecaondernemers de mogelijkheid bieden om het terrasseizoen te verlengen en tegelijkertijd de terrasverwarming te verduurzamen. Horecaondernemers in Drenthe met een terras kunnen gebruik maken van de subsidieregeling. De regeling geldt met terugwerkende kracht vanaf 15 maart 2020. Er kan subsidie aangevraagd worden voor 75% van de kosten voor het energiezuiniger en duurzamer maken van bestaande terrasverwarming en voor de aanschaf van elektrische warmtekussens tot een maximum van € 5.000,-.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA