'

Mei 3
DE WOLDEN - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met de RES 1.0 regio Drenthe. In Drenthe hebben de gemeenten, waterschappen en provincie samen met diverse maatschappelijke betrokken partijen de ‘De Regionale Energiestrategie 1.0 RES-regio Drenthe’ gemaakt.
In dit document heeft de gemeente, net als de andere gemeenten, de verwachting aangegeven ten aanzien van de hoeveelheid duurzame stroom die tot en met 2030 wordt opgewekt. De Wolden zet hierbij vooral in op grootschalige opwekking van elektriciteit door zonnepanelen op daken. Twee andere concrete ambities komen voort uit de proeftuin Aardgasvrije Wijken binnen de Schoolkring Ansen, namelijk een kleinschalig zonnepark en de vervanging van de huidige windturbine.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA