'

Mei 4
DE WIJK - Jullie hebben het vast wel gezien, het terras bij café restaurant de Wiekslag is weer open van 12.00 - 18.00 uur. Speciaal voor de opening waren we zelfs op woensdag open, want dat wil toch niemand missen. Voor de komende tijd zijn we wel weer gewoon elke woensdag gesloten. Zolang deze maatregel er is, gaan wel van 12 - 18 uur open. Dus heb je zin in een drankje en een hapje op het terras dan ben je van harte welkom.

archieffoto BS/Weblog-dewolden.nl
Er is een overkapping en voor de koukleumers zelfs terrasheaters, dus om de kou hoef je het niet te laten. Maar laten we hopen dat het weer gewoon beter wordt, want een beetje zon kunnen we allemaal wel gebruiken. Wil je een plekje op het terras, dan kan je aan de deur reserveren. We werken niet met tijdssloten, dus je mag zo lang zitten als je wil (tot 18u). We gaan er natuurlijk wel van uit, dat als je bij ons komt terrassen, dat je gezond en wel bent.

Zo lang de maatregelen blijven zoals het nu is, blijven we wel door gaan met afhaalmenu's, maar hebben we geen bijzondere weekend specials meer. Het vaste afhaalmenu blijft wel bestaan en daar voegen we een salade en een toetje aan toe. Het vaste afhaal menu bestaat uit: Schnitzel (speciaal) menu, Kipschnitzel menu, Kipsaté menu, Berenhap menu, Patat met een snack of een Turkse Tosti. Dus bel en bestel via 06 302 161 00 voor afhalen op zaterdag en zondag tussen 16.00 en 20.00 uur. In het Pinksterweek (22/23 mei) hebben we alleen afhalen op zaterdag en zondag.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA