'

Mei 31
“Oog voor voedsel, hart voor mensen“

REGIO - Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Wist je dat niemand honger hoeft te hebben als we voedseloverschotten aan hen geven?
Dat is goed voor mens en milieu. De voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten.

Zaterdag 5 juni organiseert Diaconaal Verband De Wolden een inzamelingsactie bij de supermarkten in Ruinerwold, Koekange, De Wijk en Zuidwolde. Wij gaan producten inzamelen voor de voedselbank die zij goed kunnen gebruiken voor het maken van de voedselpakketten. Het ontbreekt hun vaak aan houdbare levensmiddelen, zoals rijst, pasta’s, soep, thee/koffie, maar ook wasmiddel. Wij gaan vooral deze producten voor hun inzamelen. Zaterdag 5 juni staan er vrijwilligers voor de winkel om je te helpen bij het kopen van de juiste artikelen. Na deze afgerekend te hebben, kun je ze bij hen inleveren voor de voedselpakketten. Uiteraard worden de coronaregels deze dag in acht genomen.

Diaconaal Verband De Wolden is een samenwerking van de diaconieën van alle kerken in De Wolden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA