'

Jun 7
ZUIDWOLDE - Vanaf woensdag 16 juni kunnen inwoners van Zuidwolde in ontmoetingscentrum De Boerhoorn terecht voor een wekelijks koffie-uurtje. Een laagdrempelige gelegenheid om anderen te ontmoeten, kennis te maken, bij te praten of even op adem te komen. De koffie en thee staan klaar, bij voldoende belangstelling elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Het ontmoetingsmoment is zeker niet alleen voor ouderen bedoeld, iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. De koffie en thee wordt de eerste keer gratis aangeboden. De Boerhoorn is vanaf 7 juni weer geheel geopend voor publiek. Dat wil zeggen voor ontmoetingen, consumpties, activiteiten en ruimteverhuur. De van overheidswege geldende coronamaatregelen worden in acht genomen. Dat betekent naast de 1,5 meter onderlinge afstand en de hygiënemaatregelen een maximale groepsgrootte van 30 personen in een ruimte. Voor meer informatie: www.deboerhoorn.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA