'

Jun 8
DE WOLDEN - In De Wolden wordt er gewerkt aan het sportakkoord. Het Sportakkoord is opgedeeld in 5 kernen: Ruinen, De Wijk, Ruinerwold, Koekange & Zuidwolde. Het sportakkoord is tot stand gekomen in samenwerking met veel verschillende partners vanuit zowel de sport-, onderwijs-, welzijns- en gezondheidsbranche.

Samen werken we aan 4 ambities

1. Van jongs af aan vaardig in bewegen
2. Iedereen moet kunnen sporten
3. Vitale sportaanbieders
4. Gezonde en positieve omgeving

Organisaties kunnen via het sportakkoord uitvoeringsbudget aanvragen. Op 3 juni zal de eerste fysieke activiteit plaats vinden (deze wordt voor een gedeelte door het uitvoeringsbudget mogelijk gemaakt). In de Wijk wordt een sportdag gehouden voor de basisschool, waarbij ook de kinderopvang en Atlas sport bij betrokken zijn.
Naast gebruik van het uitvoeringsbudget kunnen organisaties gebruik maken van ondersteuning, in de vorm van deskundigheidsbevordering, begeleiding en scholing. Zo kun je bijvoorbeeld op laten leiden voor het Nijntje beweegdiploma of de opleiding vertrouwenspersoon volgen. Meer voorbeelden van services kun je vinden op Voorbeeld services sportakkoord - Sportdrenthe


Voor meer informatie over het sportakkoord neem contact op met:
Ruinen, Koekange, Ruinerwold e.o. – Maike Heus: m.heus@dewoldenhoogeveen.nl – 0612740375
Zuidwolde, de Wijk e.o. – Rianne Bijl: r.bijl@dewoldenhoogeveen.nl – 0611726883

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA