'

Jun 7
Een zomervakantie voor én door jongeren!

DE WOLDEN - We willen met jongeren van 12 – 18 in Drenthe ook dit jaar zorgen voor een bruisende en ontspannen zomervakantie door samen tot een doorlopende zomerprogrammering te zorgen die aansluit op de behoeften van jongeren.

Om allereerst te peilen of er behoefte is aan zoiets dergelijks vragen we alle jongeren in Drenthe om een ‘flitspeiling’ in te vullen. Daarbij vragen we aan jongeren zelf waar ze behoefte aan hebben in de zomervakantie, welke ideeën ze hebben en of ze mee willen doen/helpen bij de zomerprogrammering.

Willen jullie ons helpen om de flitspeiling te verspreiden door onderstaande tekst op te nemen in jullie nieuwsbrief of site?

Jouw zomervakantie: wat gaan we doen?

De zomervakantie staat voor de deur. Door corona is het ook dit jaar geen normale zomer. Velen van jullie blijven waarschijnlijk thuis. En thuis is er minder te doen dan normaal.
Daar willen we wat aan doen! De Provincie Drenthe wil samen met gemeenten en partners op het gebied van sport, cultuur, welzijn en bewegen in onze mooie provincie ervoor zorgen dat jij een leuke en ontspannen vakantie hebt, waarbij er voldoende te doen is. Ben jij een jongere tussen de 12 en 18 jaar dan willen we graag van jou weten: wat wil jij doen, wat mis je? Heb je ideeën en doe je mee? Vul dan deze korte vragenlijst in:

https://nl.research.net/r/zomerprogrammajongeren

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA