'

Jul 2
DE WIJK - De Antrappers jaarvergadering die aanvankelijk gepland stond in februari kon met een enige vertraging toch plaats vinden op donderdag 24 juni. Als vanouds was clubcafé de Wiekslag de locatie voor deze formaliteit. Iets van vijftien leden waren daarbij aanwezig.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Veel plannen en evenementen van de motorclub zijn vanwege Covid-19 even in de ijskast gezet. Ook de OTR kon dit jaar daardoor niet doorgaan. Deze is verschoven naar maart 2022. Maar er waren ook lichtpuntjes. De tourritten zijn weer opgepakt. Gemiddeld zijn er vijftien tot twintig deelnemers per avond. Verder is er goede hoop dat de Classic Grasbaanrace in september en de feestavond in november wel door kunnen gaan.

Financieel op orde
De kascommissie bestaande uit: Jannes Prins en Theo Otten adviseerde het bestuur om penningmeester Jan Huizingh decharge te verlenen. Voor Jannes Prins was dit de laatste jaar in de kascommissie. Dick Pothof neemt zijn plaats in. Jan ten Heuvel stelde zich beschikbaar als reserve. Financieel staan de club er goed voor zo vertelde Huizingh. Mede door het organiseren van succesvolle evenementen de afgelopen jaren. Deze zijn voortaan ondergebracht in de Stichting Storck. Deze stichting die alle activiteiten ten behoeve van de Motorclub De Antrappers organiseert. Het is een afkorting van Stichting Toer-, Offroad-,Race-, Cross- en Klupactiviteiten. Het bestuur bestaat uit drie leden, te weten Arend Klomp, Jan Boverhof en Jan Huizingh. Respectievelijk voorzitter, secretaris en penningmeester. Huizing had nog een kleine kanttekening. Vanwege zijn leeftijd gaf hij aan te willen stoppen als penningmeester zodra er een opvolger is gevonden.

Bestuurswisseling
Tevens was er een kleine bestuurswisseling. Secretaris Jan Boverhof stopt er mee. En Wim de Boer neemt zijn taken over. Uit de rondvraag kwam naar voren dat er behoefte bestaat aan een aantal opfristrainingen voor het rijden in groepsverband.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA