'

Jul 3
RUINEN - Na de succesvolle eerste editie vorig jaar vindt ook deze zomer het activiteitenprogramma van Summer Madness in gemeente De Wolden plaats. Op zaterdagmiddag 10 juli wordt de aftrap gedaan met een festival met muziek, creativiteit en sport voor jongeren van 12-18 jaar.

Foto: Welzijn de Wolden

De jongerenwerkers van Young De Wolden organiseren Summer Madness samen met de sportfunctionarissen en cultuurcoaches van De Wolden. Tijdens de schoolvakantie zorgen zij, zoveel mogelijk samen met de jongeren zelf, voor leuke activiteiten en workshops op sportief en creatief gebied.

Het Summer Madness kick-off festival is op zaterdag 10 juli van 14.00 -18.00 uur en vindt plaats op de parkeerplaats van De Poort, Kloosterstraat 12 in Ruinen. In het programma een optreden van Daisy, demonstraties van dans en freerunnen, een Instagram Museum, een songwriter workshop en meer. Kortom, een middag waar van alles te beleven en te doen is.
De jongerenwerkers horen dan ook graag van de jongeren zelf welke ideeën ze hebben voor activiteiten deze zomer. Voor meer informatie over de activiteiten en om je op te geven voor de kick-off op 10 juli, volg de Instagrampagina @youngdewolden. Of neem contact op met jongerenwerker Mascha Konterman, tel. 06-19003861.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA