'

Jul 12
RUINERWOLD - Wethouder Gerrie Hempen van de gemeente De Wolden heeft vrijdagmiddag het interactieve maisdoolhof bij Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe officieel geopend.

De opening had een extra feestelijk tintje omdat de speelboerderij dit jaar het 15-jarig jubileum viert. De wethouder werd vergezeld door de characters Lisa en Loetje die met haar het unieke doolhof verkenden.

Uniek in Nederland
In het doolhof zijn verschillende kinetische zuilen verstopt. Bij iedere zuil worden drie vragen gesteld over het thema: Oerdrenthe. Hierdoor ontstaat er interactie en kom je tijdens het dwalen van alles te weten. Voor de peuters en kleuters zijn er andere vragen dan voor basisschool kinderen en ook zijn er moeilijkere vragen voor de jeugd en volwassenen. Nergens anders in Nederland vind je deze beleving. Het maisdoolhof in Ruinerwold is daarom extra bijzonder. Na afloop van de opening kregen de aanwezige kinderen een Drentse Koe ijsje.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA