'

Jul 15
DE WOLDEN - Vanaf 1 juli 2021 heeft gemeente De Wolden, net zoals andere overheidsinstanties, te maken met de Wet elektronische publicaties. Deze wet verplicht ons om alle officiële publicaties te plaatsen op de website officielebekendmakingen.nl en niet meer op de gemeentepagina van De Wolder Courant.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Officielebekendmakingen.nl
Vanaf 1 juli 2021 voldoen we met een publicatie op de gemeentepagina in De Wolder Courant niet meer aan de wettelijke verplichtingen. Alle officiële publicaties worden dan verzameld op een centraal digitaal punt: officielebekendmakingen.nl. Deze zijn ook te vinden op de pagina officiële bekendmakingen.

De Wolder Courant
Voorlopig publiceren we, zoals u van ons gewend bent, de algemene bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen van gemeente De Wolden nog op de gemeentepagina in De Wolder Courant.

Op de hoogte blijven van wat er speelt in uw buurt?
U kunt zich abonneren op de e-mailservice of de app downloaden om berichten over uw buurt digitaal te ontvangen via overuwbuurt.overheid.nl. Wilt u weten of er binnenkort in uw omgeving een verbouwing aankomt? Of dat er in uw buurt een boom gekapt of een huis gerenoveerd gaat worden. Of welke nieuwe lokale regelgeving wordt of is vastgesteld? Meldt u zich dan aan voor de e-mailservice van de overheid. Zo mist u geen bekendmaking meer in uw postcodegebied en weet u precies wat er speelt in uw buurt. De berichten op deze website blijven maximaal twee maanden staan. Oudere berichten vindt u terug op de website officielebekendmakingen.nl.

Waarom deze wetswijziging?
Het doel van deze wetswijziging is dat inwoners op een centraal punt volledig en digitaal geïnformeerd worden over besluiten die gevolgen hebben voor hun leefomgeving.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA