'

Jul 18
RUINEN - Biljartclub "De Tump" is ruim 40 jaar geleden opgericht en is nog steeds springlevend. Destijds is het klein begonnen in dorpshuis De Tump, vandaar de naam. In de loop der jaren is de club eerst verhuisd naar "de Poort"in Ruinen’ Sinds juni 2021 is de kantine van sporthal De Marse de speel locatie. In deze ruimte heeft de club de beschikking over een afgescheiden ruimte met twee biljarts.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Ooit opgericht voor senioren is de vereniging momenteel toegankelijk voor mensen van alle leeftijden. Er kan zowel overdag als ‘s avonds vrij gebiljart worden. Daarnaast kunnen de leden meespelen in de onderlinge competitie en worden er wedstrijden gespeeld tegen clubs uit de omgeving Dit alles in een gemoedelijke sfeer, waarbij niet het wedstrijdelement maar het plezier in het biljarten voorop staat. Niet alleen mannen biljarten, wij hebben ook vrouwen als lid. De contributie hebben we gelukkig bescheiden kunnen houden.

Mensen die eens een balletje willen stoten om te proberen of het biljarten iets voor hen is, zijn altijd hartelijk welkom in onze speel locatie sporthal De Marseaan de Mr. Harm Smeengestraat 54 in Ruinen! Om niet voor een dichte deur te komen staan is het wenselijk om dan eerst even contact op te nemen met ons bestuurslid Geert Weide, 0522-472502
Bij hem kunt u ook terecht met al uw vragen over onze club. Graag tot ziens in De Marse.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA