'

Jul 20
RUINERWOLD - Op 2-3 en 4 Augustus gaat de Ruinerwoldse Fiets 3 daagse gewoon van start! Ook dit jaar kunnen we de Ruinerwoldse Fiets 3 daagse gewoon door laten gaan volgens de RIVM richtlijnen. Als we allemaal rekening houden met elkaar en de 1,5 meter afstand bij de inschrijving, terras, café en onderweg. Kunnen we ook dit jaar weer genieten van jullie als deelnemers en alle gezelligheid er om heen.

Ook dit jaar hebben we weer mooie routes uitgezet van ± 35/40 km. Er is ook een mogelijkheid als u van verre komt om met de auto te komen en deze kunt u gratis parkeren aan de achterzijde van ons Eetcafé.

Tevens stelt onze kok elke dag weer een dagmenu samen zodat u voor of na het fietsen bij ons kan eten. Zou u dit tijdig willen reserveren zodat ook wij alles kunnen indelen op de 1,5 meter regel.

We zien jullie graag aan de start verschijnen!!

Starttijd : 13:00 – 14:00 uur of 18:00 – 19:00 uur

Startpunt/ info : Uitgaanscentrum De Klok Ruinerwold,Dijkhuizen 33 tel. 0522-481273

Aantal km : ± 35 km

Startgeld : Volwassenen € 9,00 p.p. Kinderen t/m 12 jaar € 5,00 p.p. Er is ook een mogelijkheid om 1 dag mee te fietsen kosten hiervan zijn € 3,00. Deelname is op eigen risico!!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA