'

Jul 21
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 4 september komt Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix naar Zuidwolde voor de officiële opening van de gerestaureerde Meule van Wassens. 'We zijn erg blij en vereerd met haar komst. Het is een geweldige bekroning op de inzet van vele vrijwilligers die bij het herstel van de molen betrokken zijn geweest' zo laat het bestuur weten op haar website.

Na de openingshandeling om 12.00 uur zal Prinses Beatrix een rondleiding krijgen en spreken met de molenaars, andere betrokken vrijwilligers en het molenbouwbedrijf. Daarna is de begane grond van de molen geopend voor publiek. Op het terrein rondom de molen is een fair met diverse standjes, catering en muziek verzorgd door muziekvereniging Woudklank en Lobke Klein. Vanwege de veranderende coronamaatregelen wordt er binnenkort meer bekend gemaakt over de toegangsmogelijkheden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA