'

Jul 22
OOSTEINDE - Belangenvereniging Oosteinde organiseert op 31 juli weer een oud ijzer en recycle actie. Vanaf eind vorig jaar doen we deze dag op de laatste zaterdag van de maanden: januari, maart, mei, juli, september en november. In het eerste jaar hadden we alleen de mogelijkheid om oud ijzer in te leveren en daar is de inlevering van elektra recycling bijgekomen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Alles waar een stekker aan zit kunt u bij ons inleveren waarna wij zorgen voor een correcte recycling van de materialen. Met name de overgang per 1 januari 2021 naar het diftar systeem waarbij u per keer dat de grijze container wordt geledigd € 8,40 dient te betalen geeft maar weer aan dat recycling u iets oplevert. Uiteraard is het goed voor het milieu en daarnaast levert het ons uiteraard ook wat op, waar wij op onze beurt weer bestaande of nieuwe initiatieven mee gaan financieren.

De laatste jaren hebben wij al diverse goede doelen van de Speeltuinvereniging, Vrouwen van Nu en basisschool de Wezeboom ondersteund vanuit de oud ijzer en recycle actie. Wilt u als vereniging, organisatie of privé persoon iets organiseren wat in het belang van Oosteinde is, dan kunt u een aanvraag bij de Belangenvereniging indienen. De Belangenvereniging beoordeelt of zij dan bij wil dragen in de kosten voor dat initiatief.

Wat is de bedoeling:
Op de genoemde zaterdagen kunt u vanaf 9.00 tot 12.00 uur, het oud ijzer e.d. inleveren bij schildersbedrijf Ensing op het adres Wolddijk 31 (voorheen transportbedrijf van Dijk). Naast oud ijzer kunnen elektrische apparaten (alles waar een stekker aanzit) ook ingeleverd worden.

Wat kunt u allemaal bij ons inleveren:

Oud ijzer zoals: koper, lood, zink, aluminium, rvs. Wasmachines, drogers, oude TV, computers, laptops, elektrische gereedschappen, elektrisch huishoudelijke apparaten, fietsen, elektrakabels, accu’s, cv ketels, koelkasten, diepvriezers

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de belangenvereniging: via de mail belangenvereniging.oosteinde@gmail.com of telefonisch met Edwin Weide 06–23 79 23 29. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de materialen zelf te brengen dan kunt u ook contact opnemen door een mail te zenden. Wij verzoeken u rekening te houden met de geldende Corona richtlijnen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA