'

Jul 23
DE WOLDEN - In gemeente De Wolden was het al langer mogelijk om te wandelen via het wandelknooppuntennetwerk, maar vanaf nu kan dat ook in Ruinerwold, Ruinen, Berghuizen, Echten, Ansen en buitengebied. Daarmee is het wandelnetwerk in De Wolden nu helemaal klaar en dus gemeentedekkend. Op 3 september wordt dit laatste deel van het netwerk officieel geopend, maar er kan nu al gebruik van worden gemaakt.Via het wandelnetwerk kunnen wandelaars gemakkelijk zelf een kortere of langere route uitstippelen. Bovendien loop je vooral over onverharde paden en ontdek je zo de mooiste (minder bekende) plekjes in de omgeving. Vanaf eind juli is de wandelkaart te koop bij de lokale Tourist Info kantoren. Of plan je route online via wandelnet.nl/wandelrouteplanner.

Het initiatief voor realisatie van het laatste deel van het wandelnetwerk in De Wolden, lag bij Johan van den Berg. Een werkgroep met vrijwilligers bepaalde in overleg met grondeigenaren en belangenorganisaties de tracés van het wandelnetwerk. Recreatieschap Drenthe maakte het bestek en plaatste de palen. Financieel is het netwerk mogelijk gemaakt door gemeente De Wolden, Provincie Drenthe, Stichting Ruinen 1865 en Recreatieschap Drenthe.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA