'

Jul 25
STAPHORST - In 2020 heeft de Balloonfair Staphorst geen derde editie laten plaatsvinden. Voor dit jaar wil de organisatie de Balloonfair 2021 door laten gaan, maar wel anders dan voorheen.
Het evenement zal plaatsvinden op vrijdagavond 10 september. Dit jaar kiest de organisatie om een beperktere, regionale aanpak te hanteren. Vanuit omliggende dorpen kan er een ticket geboekt worden naar de gewenste locatie. Die avond zullen er 35 luchtballonnen de lucht in gaan vanaf 7 locaties.

Na een tweetal succesvolle edities waren de plannen voor 2020 ook weer groots. Helaas is dit allemaal niet uitgevoerd. Echter het bleef knagen om toch een mooi evenement te organiseren, juist in deze tijd! Het streven van de organisatie is altijd het volgende geweest: ‘’Een mooi evenement voor jong en oud een zo breed mogelijk publiek bereiken’’ Daarom wil de stichting voor de editie van 2021 een op maat gemaakt event organiseren wat past binnen de mogelijkheden waarin Nederland nu verkeert. Vanuit omliggende dorpen en vanuit Staphorst willen we een frequent aantal luchtballonnen laten opstijgen naar gewenste bestemming. Zo wordt de editie van 2021 anders en ingeperkt ten opzichte van de eerdere edities, maar kunnen we wel voor iedereen die onvergetelijke ervaring verzorgen!

Vanuit verschillende sportcomplexen uit de regio zullen de ballonnen hun intrede in het luchtruim doen. Dit zijn de complexen SV Dalfsen, MSC Meppel, Olympia Hasselt, VV Staphorst, SC Genemuiden en USV Nieuwleusen. Met de sportverenigingen zijn afspraken gemaakt dat het op deze wijze gehouden kon worden. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal er dit keer geen groot evenement plaatsvinden met hapjes en drankjes. Wel kan er in de plaatselijke kantine, onder de geldende regels, het een en ander geconsumeerd worden. Tickets kunnen besteld worden via www.balloonfair-staphorst.nl en kosten 175,- per stuk.

Link van de promo: https://www.youtube.com/watch?v=w4eUiyUzg1A

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA