'

Aug 27
IJHORST - In september starten er ook weer een aantal activiteiten van Stichting Welzijn in wijkcentrum de Poele aan de Kamperfoeliestraat 4a in IJhorst.
Bostonneren en Spelletjes
Diverse spelletjes en kaartspelen kunnen weer worden gespeeld vanaf maandag 6 september. De bostonneerders beginnen om 13.30 uur en het rummikubben om 14.00 uur. Er kunnen natuurlijk ook andere spellen worden gespeeld. Bijvoorbeeld, jokeren, kruis- of klaverjassen of noem maar op. Alles is hiervoor aanwezig. Er is ruimte genoeg en het wordt alleen maar gezelliger als er nog meer personen komen. Voor sommige spellen heb je wel 4 personen nodig, dus wie weet kan men ook zelf een groepje hiervoor vormen. De kosten zijn, voor 2x koffie/thee met koekje, € 2.50 p.p.

Biljarten
Het biljarten start weer op dinsdagochtend 7 september om 10:00 uur.
2 x gratis proefles – locatie fitgym IJhorst gewijzigd
Er worden twee gratis proeflessen fitgym aangeboden door Stichting Welzijn Staphorst.
De locatie van de gym in IJhorst is gewijzigd naar een zaal in Wijkcentrum de Poele aan de Kamperfoeliestraat 4a in IJhorst tussen 14:00 en 14:45 uur in IJhorst.

Nel Dragt van fysiotherapiepraktijk Ter Harmsel zal de FIT-gymlessen weer verzorgen vanaf vrijdagmiddag 3 september. In Staphorst is dit van 15.30 – 16.15 uur in de gymzaal aan de Burgemeester van de Walstraat 1 Staphorst.
De bijdrage is € 10,00 per maand via automatische incasso. Meer informatie en aanmelden via 0522 - 465143 of info@sws-staphorst.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA