'

Sep 2
DRENTHE - Zaterdag 28 augustus deden twee teams van de Zendemaaiers Drenthe mee aan de Nederlandse kampioenschappen Zeismaaien in Buitenpost. Een team bestaat uit drie maaiers. De jury let o.a. op netheid van het maaien, of het gras in een rechte lijn komt te liggen in een gie of swab, houding en synchroon maaien. We deden voor de tweede keer mee en we waren erg succesvol, een vierde en tweede plaats.


Zeismaaien of zendemaaien is een oud ambacht en wij proberen dit in ere te houden. Maaien is te leren, maar oude zeisen zijn niet meer te krijgen. Heeft u nog een oude zeis in de schuur liggen en hij doet geen dienst meer, dan wil ik deze graag van u overnemen. Mijn voorkeur gaat uit naar de merken: Tepe en Gebr. Schulte. Koekange, Freek Heuvelman Telefoon: 06-2924 0658

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA