'

Sep 7
KOEKANGE - Het Giga speelfestijn op zaterdag 4 september zorgde mede door het prachtige weer voor een gezellige ochtend bij het clubgebouw van KIA. Het festijn werd bezocht door +/- 55 kinderen, in de leeftijdscategorie 3 t/m 11 jaar. Vrijwilligers stonden klaar om met al deze kids er een gezellige sportieve ochtend van te maken. Zo werd er in groepjes, een 6-tal spellen uitgevoerd.

Tussentijds kon er worden genoten van wat lekkers en drinken en ook het springkussen was in de pauze momentjes goed gevuld. De vrijwilligers willen wij bedanken voor hun inzet! Wij hopen de volgende keer ook weer te kunnen rekenen op jullie hulp. Met veel plezier zien wij uit naar het volgende Giga speelfestijn. Heel graag tot ziens!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA