'

Okt 9
REGIO - Stichting Welzijn Staphorst organiseert op de creatieve donderdagmiddag van 28 oktober een leuke workshop waarbij een macraméhanger gemaakt gaat worden. Ilona Figeland is deze middag workshopleider.
Macramé is een ouderwetse handwerktechniek, die nu weer helemaal hip is. Macramé is een knoopwerk verwant aan kantklossen, die bestaat uit het knopen van draden zodat een patroon verschijnt. Deze draden worden met de hand geknoopt.

De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum. De kosten bedragen slechts € 5,00 of 2 SWS-strippen per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met iets erbij. Aanmelden is noodzakelijk en kan vóór 25 oktober via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 - 465143 of e-mail: info@sws-staphorst.nl
Let op! Vol = vol!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA