'

Okt 12
RUINERWOLD - Op dinsdag 23 november organiseert Veilig Verkeer, de afdeling De Wolden in samenwerking met de afdeling Westerveld wederom een verkeers-opfriscursus/training voor verkeersdeelnemers.
Dit is een leuke/leerzame dag voor personen van 60 jaar en ouder om hun rijvaardigheid te testen. Dit gebeurt onder begeleiding van erkende rijinstructeurs in de auto van de deelnemers. De dag bestaat verder uit een theorie sessie, reactietest, ogentest en een gehoortest. De locatie is Buddingehof, Dijkhuizen 66 te Ruinerwold.

De dag begint om 09.00 uur met inloop en een kopje koffie of thee. En duurt tot 12.00 uur. Het middagprogramma is van 13.00 tot 16.00 uur. Bij opgave graag uw voorkeur kenbaar maken.

De eigen bijdrage voor deze leerzame dat is € 25,00 en € 35,00 voor een echtpaar/partner op het zelfde adres. Er zijn voor 23 november nog plaatsen beschikbaar. Voor nadere informatie kunt u zich ook wenden tot J. Huizing, coördinator van de opfriscursus De Wolden/De Wijk telefoon 06-30254602 of per mail: jzhuizing@gmail.com of fdmulder@ziggo.nl (Tel: 06-38147734) broekhuizenhenk@kpnmail.nl Tel: 06-47070454. De dag wordt afgesloten met een certificaat van deelname en een theorieboek. Opgave voor 8 november

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA