'

Nov 3
REGIO - Na een jaar afwezigheid organiseert Rotaryclub Meppel zondag 7 november voor de vierde maal De ReestWalk: een inspirerende wandeling door het Reestdal.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Dit evenement staat volledig in het teken van 'genieten voor jezelf, genieten voor een ander'. De wandeling bestaat uit twee verschillende routes (5, 10 en 20 kilometer) waarop onderweg van alles te beleven valt. Tijdens dit niet te missen herfstevenement in Meppel en omstreken, kunt u weer prachtige wandelingen door het Reestdal maken met entertainment en eventueel culinaire hapjes onderweg.

Met de opbrengst van de Reestwalk 2021 wordt Stichting PGM De Baander gesteund (Paardrijden Gehandicapten Meppel). Paardrijden kan voor mensen met een beperking veel betekenen.

Alle routes starten vanaf De Havixhorst. Tijden: 10.00-11.00 uur voor de 20 km; 11.30-12.30 uur voor de 10 km en 12.45-14.00 uur voor de 5 km. Meer informatie: http://www.reestwalk.nl/

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA