'

Nov 19
RUINERWOLD - Voor je het weet staan de kerstdagen weer voor de deur. Daarom is Kringloop De Wolden al gestart met de verkoop van kerstartikelen. Dat betekend volop gezelligheid in de winkel.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Kortom, de hele winkel is dan weer kleurig en fleurig aangekleed met ongelooflijk veel ballen, slingers, kerstbomen, adventstrapjes, kerstkaarten en andere kerstartikelen. Vrijwilligers zijn al druk bezig om alles van de zolder te halen. De kerstman is al geweest om aanwijzingen te geven over hoe, waar en vooral wat er in de winkel moet.
Coördinator Gerrit Brink. ‘Er zijn ook veel nieuwe spullen binnen gekomen. En dit wordt wekelijks aangevuld. Dus het loont zeker de moeite om regelmatig even terug te komen als u iets zoekt’. Uiteraard zijn er ook al volop sinterklaas cadeautjes te koop.

Behalve dat is Kringloop de Wolden nu ook depothouder van Wecycle. Dat betekent dat we nu alles waar een stekker aan zit kunnen aannemen aldus coördinator Gerrit Brink. O.a. ook oude niet meer werkende tv’s etc.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA