'

Nov 21
DE WIJK - Toen bekend werd dat er op 6 november een festival werd georganiseerd door de vier noordelijke muziekbonden, was dit voor de muzikanten uit de Wijk de bekende stip aan de horizon.Het was allang geleden, dat het Slagwerkensemble had opgetreden voor publiek, dus werd er door de leden na de zomervakantie weer fijn gerepeteerd. Normaal gesproken zou op deze dag een concours gehouden worden, maar door de Covid omstandigheden werd er door de bonden besloten om een festival te organiseren, waarbij de deelnemers wel een beoordeling van hun optreden kregen.

Bij aankomst bij Theater De Tamboer, dat werd geopend in 1967, werden de instrumenten uitgeladen en even voor 15.00 uur stond het SWE klaar voor hun optreden. Dirigent Erik Zweers dirigeerde vol overgave zijn orkest en het optreden, waar vier nummers werden gespeeld, werd na afloop dan ook zeer gewaardeerd door de jury. Dit optreden proeft dus naar meer en de voorbereidingen voor een volgend optreden zijn dan ook alweer in volle gang!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA