'

Nov 22
ZUIDWOLDE - Tot medio februari zijn in ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde schilderijen geëxposeerd van leden van schildersclub Art en Zo. Deze Zuidwoldiger groep is wekelijks met elkaar aan het werk en deelt de liefde voor schilderen, tekenen en kunst. De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van De Boerhoorn, van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 18.00 uur.

Foto: Karin Boer

Schildersclub Art en Zo is elke donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur, en tijdelijk in verband met de corona maatregelen op woensdagmiddag, actief in De Boerhoorn. De begeleiding is in handen van gepensioneerd leraar tekenen en handenarbeid Roel Kuiken uit Dedemsvaart. De leden hebben ieder hun eigen stijl en achtergrond. Ze maken wat ze leuk vinden, van abstract tot realistisch werk, van acryl en olieverf tot aquarel en krijt. De diversiteit is terug te zien in de expositie. Voor meer informatie over de expositie en schildersclub kan gebeld worden met Jenneke Russchen, tel. 0528-263486.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA