'

Nov 25
Mooiste Kersttuin/huis van De Wolden

DE WOLDEN - De donkere dagen voor kerst naderen weer. Reden om het in huis extra gezellig te maken. Een kerstboom vol met ballen, slingers en lampjes, de kaarsjes op tafel aan. De laatste jaren is het ook een trend geworden om het rondom huis gezellig te maken. Dit gebeurt in steeds meer dorpen.


De winnaars vorig jaar. Foto's BS/Weblog-dewolden.nl
Kosten nog moeite worden gespaard om de tuin te voorzien van lichtslangen, een arrenslee met rendieren etc. En ook in De Wolden zien we dat steeds meer. Daarom lijkt het de redactie van weblog-dewolden.nl leuk om er dit jaar eens extra aandacht aan te besteden. Wie heeft de ‘Mooiste, gezelligste, sfeervolste en/of verlichte (kerst) Tuin van De Wijk dit jaar? Een onafhankelijke jury zal zich hierover buigen. En in week 51 de straten van De Wolden te bezoeken. Zo ontstaat er een mooie lichtjes route.

De winnaars van vorig jaar Mike en Manon Cremers uit De Wijk doen dit jaar niet mee voor de prijzen. Cremers is wel druk bezig om zijn tuin dit jaar nog mooier te maken. Samen met initiatiefnemer Benny Spin is Cremers de drijvende kracht om het dit jaar ook Wolden breed te trekken. Dat betekend dat iedereen in De Wolden mee kan doen met het 'Mooiste Kersttuin/huis van De Wolden. Opgave hiervoor is niet nodig. Een onafhankelijke jury gaat in week 50/51 op pad om de keuring te doen. Lijkt het jou leuk om dit te jureren geef je dan ook even op via info@weblog-dewolden.nl of bel 06-50953385. (Benny)

Doe jij ook mee?
De uitslag maken we bekend in de laatste editie van het dorpskrantje dewijk.info voor de kerst. En online op www.dewijk.info en www.weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA