'

Sep 24
RUINERWOLD - In de Buddingehof in Ruinerwold is de Country Linedance Nameless Koekange weer gestart met de oefen avonden. De animo voor line dance is er nog steeds, vertelt instructrice Martha Prins en we hebben inmiddels al veel optredens gedaan. Dit seizoen willen we starten met een beginners groep, omdat blijkt dat veel mensen die komen kijken niet meteen aansluiten bij de bestaande groep. Country Line dance geeft je een kans om op een plezierige manier verschillende danspassen te leren en te dansen in groepsverband. Dansen in een groep is gezellig en de sfeer is altijd prima en ontspannen.

Voor meer informatie kan er een bezoekje gebracht worden aan onze website: www.namelesskoekange.come2me.nl
Wie meer wil weten over Nameless Koekange kan een keer komen kijken of even bellen met: Martha Prins 0528-343529 of Jenny Mulder 0522-452152

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA