'

Sep 1
DE WIJK/KOEKANGE - De Coop supermarkten in De Wijk en Koekange hebben in samenwerking met de Historische vereniging De Wijk-Koekange een spaaractie ontwikkeld voor het najaar 2022.

Coop Dunnink (14)AFoto: BS/Weblog-dewolden.nl
De spaaractie loopt van 10 september 2022 tot en met 20 november 2022. U kunt tijdens deze periode een spaarboek verkrijgen bij de Coop supermarkt en deze vullen met historische plaatjes in voornoemde periode. Het zijn allemaal verschillende thema’s die voor dit plakboek gebruikt zijn.

Een paar voorbeelden van thema’s zijn: Rederijkerskamer, Scholen, Vervoer over de weg, Boerenleven, Het ontstaan van Koekange en Het ontstaan van de Wijk. In totaal zijn er 20 thema’s waarvoor u de historische plaatjes kunt sparen.

Kortom, ga met zijn allen in de genoemde periode zoveel als mogelijk uw boodschappen bij de Coop supermarkten in Koekange en De Wijk doen en spaar daarmee voor de historische plaatjes waarmee het prachtige plakboek gevuld kan worden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA