'

Aug 28
DE WOLDEN - Op een warme woensdagavond 24 augustus werd in De Wijk voor het eerst in het bijna 60-jarig bestaan van de Wiek op Wiel’n een Streetrace georganiseerd. Best spannend, omdat de ervaring van de organisatie hoofdzakelijk uit wegwedstrijden bestond. Met dank aan de hulp van de Oranjevereniging in De Wijk bleek de avond een groot succes en zal het ongetwijfeld een vervolg krijgen!



Aan de start stonden 122 renners in de diverse categorieën en zij roemden het parcours. Een echte Streetrace zoals het ook de bedoeling is, zo was de algehele mening. Waarbij de doortocht over het feestterrein en door de tent, het bruggetje achter het Wacker-veld en het inmiddels beruchte trappetje het meest werden genoemd. De organisatie was met name verheugd over de belangstelling uit het dorp, toeschouwers, maar ook deelnemers. Met de belangrijkste helden uit de jongste jeugdklassen: Kyan Dekker, Ryan Dijkstra, Sophie Huisjes en Isabel Dekker.

Alle uitslagen van de Wijker race als ook de einduitslag van de MTB Streetrace competitie Noord-Nederland vindt u op de website van De Wiek op Wiel’n (doorklikken bij “evenement”), maar het meest in het oog springende resultaat was natuurlijk de huldiging van overall-winnaar Sander Dekker. Op zijn verjaardag wist Sander met een mooie 5e plaats in de wedstrijd de eindoverwinning in het klassement voor zich op te eisen. Gefeliciteerd!

De organisatie gaat op korte termijn evalueren, om volgend jaar nog beter voor de dag te komen in een nieuwe Streetrace. Om een voorschot te nemen: opnieuw op de woensdag in de feestweek!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA